Spørgsmål? Ring 70 200 996
Mandag, tirsdag og torsdag: 11.00 - 15.00

Handelsbetingelser

Det med småt

For at kunne handle hos NLPKursus.dk skal du acceptere vores handelsbetingelser. Når du tilmelder dig, og betaler for et af vores kurser, har du accepteret handelsbetingelserne.

Dette er en juridisk bindende aftale mellem dig og NLPKursus.dk, som angiver betingelserne for din brug af de tjenester, der tilbydes af NLPKursus.dk. Hvis du ikke ønsker at acceptere disse betingelser, skal du undlade at tilmelde dig en af vores services/produkter/ydelser/kurser, og undlade at benytte tjenesterne.

Du skal rette dig efter disse betingelser, som de er forelagt. Ændring, tilføjelse eller udeladelse kan ikke accepteres, og NLPKursus.dk kan, ved manglende overholdelse af nogen del af denne aftale, nægte dig adgang til NLPKursus.dk.

 

Tilmelding og brug

Tilmelding
Tilmelding til vores kurser sker her på hjemmesiden, og du har mulighed for at betale med Dankort, VISA/MasterCard, faktura eller EAN.
Afmelding/returret
Ved afmelding af kursus efter tilmelding, samt første afdrag eller fakturabetaling, tilbagebetales kursusgebyret ikke. Evt. følgende afdrag skal stadig betales. Ved forsinket betaling påregnes renter jvfr. gældende lovgivning. Der er ingen returret på digitale ydelser.
Betingelser

1. Aldersbetingelser: Tjenesten må kun benyttes af personer, der er 13 år eller over, og har fået tilladelse af vedkommendes forældre eller værge, eller er fyldt 18 år og er myndige.

2. Stødende materiale: Al brug af NLPKursus.dk er udelukkende på eget ansvar.

3. Personoplysninger: NLPKursus.dk videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale.

4. Brugsaftale: Produkter, der købes på NLPKursus.dk, er udelukkende henvendt til dig som kunde, og må kun benyttes af dig. Det er ikke tilladt at foretage nogen form for videregivelse af produktet. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå eller forsøge at omgå eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

5. Service og drift: NLPKursus.dk kan ikke gøres erstatningsansvarlig for udfald, nedetid, mistede data eller andre beskadigelser af hardware, software eller andet.

Hvis denne aftale ikke overholdes af dig som kunde, vil du kunne blive retsforfulgt i lovens fulde udstrækning.

Betaling

Der kan betales via PayPal (VISA/MasterCard), faktura / bankoverførsel eller EAN (Offentlige institutioner).

Der er ingen kortgebyrer eller omkostninger ved betaling.

 

Betalingsmuligheder

Afdragsordning via PayPal (Kun VISA/MasterCard)
Ønskes afdragsordning skal betaling foregå via PayPal (Der kan anvendes VISA/MasterCard). Efter betaling bliver du automatisk oprettet som kursist på NLPKursus.dk. Det er ikke nødvendigt at oprette en konto hos PayPal.
Faktura / bankoverførsel
Ved betaling via faktura opretter NLPKursus.dk en kursusprofil til dig, så snart indbetalingen er registreret.
EAN
Ved betaling via EAN-nummer opretter NLPKursus.dk din kursusprofil, så snart indbetalingen er registreret.