Spørgsmål? Ring 70 200 996
Mandag, tirsdag og torsdag: 11.00 - 15.00

NFNLP-certificeret

Godkendt undervisningsmateriale

NFNLP-certificeret undervisningsmateriale

NFNLP LogoNLPKursus.dk og Mindly.dk er medlem af NFNLP og underviser under NFNLP’s supervision. Al undervisningsmateriale på denne side tager udgangspunkt i, hvordan NFNLP underviser, og gør brug af deres kursusnoter og indhold (alt er oversat til dansk). NFNLP’s materiale er blevet brugt til fjernundervisning i over 10 år.

NFNLP har eksisteret i over 20 år, og certificerer i alle NLP-uddannelserne i over 50 forskellige lande (Bl.a. USA, England, Indien mv.). NFNLP og deres medlemmer har uddannet og certificeret adskillige tusinde kursister i NLP.

 

Malte Lange – NLP-træner

NLP træner Malte Lange Undervisningsmaterialet her på siden er udviklet af den certificerede NLP-træner Malte Lange, som er godkendt til at certificere kursister i NLP Practitioner og  NLP Master Practitioner uddannelserne, ved NFNLP. Malte Lange er den eneste dansker, der har opnået at blive NLP-træner ved NFNLP.

Certificeret NLP-træner ved NFNLP, USA, i Juni 2009.

 

 

 

 

Hvad gør NFNLP unik?

Vi er den eneste organisation der tilbyder certificerede hjemmekurser i NLP for vores medlemmer. Vi forstår tid, penge og familiebegrænsninger, og har derfor udviklet et gennemtestet pensum til vores kursister, for at give dig den bedst mulige uddannelsesmæssige oplevelse, når du ikke har muligheden for at deltage i vores live træningskurser.

Vi bruger også vores tid på aktive klinikker og læringscentre, hvor vi arbejder med klienter for at hjælpe dem – og ikke bare udsende undervisningsmateriale. Vores undervisning er baseret på virkeligt arbejde med rigtige klienter.

NFNLP er en privat-ejet organisation, som tager forbehold for at afvise og/eller tilbagetrække medlemsstatus baseret på en ikke-etisk praksis, og al opførsel der kan anses som skadelig for organisationen eller NLPs image. Vi forbeholder os også retten til at tilbagekalde et medlems trænerstatus, for ikke-etisk praksis eller manglende opfyldelse af træner kravene.

Den eneste organisation der tilbyder certificering gennem fjernundervisning.

(Oversat fra NFNLP’s hjemmeside)

 

Tilmeld dig kurset

Start din NLP Practitioner eller NLP Master Practitioner uddannelse i dag!